keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

naapurineuvojen tarpeessa

Miten tän nyt muotoilis.

Mitä voi tehdä naapurille, joka huudattaa musiikkia sen verran kovalla, että parvekkeen ovi auki on turha kuvitella katsovansa esimerkiksi telkkaria?

Menee sanomaan sille, että voisko laittaa vähän hiljasemmalle, joo. Käyty. Vastaus oli "Mitä vittua?! Ei tää nyt niin kovalla ole! Ja mitä tää sulle kuuluu, sä asut ihan eri osoitteessa?!".

Edellisestä ilmeni ehkä seuraava ongelma. Naapuri asuu eri talossa. Turha siis lähteä viemään eteenpäin valitusta taloyhtiön kautta. Vai onko?

Ei tähän nyt poliisejakaan viitti tai edes voi soittaa, kun mitään hiljaisuutta ei rikota. Kunhan vaan tyyppi sattuu kuuntelemaan musiikkia niin kovaa, että kerrostalosta toiseen kävellessä pystyi aivan ongelmitta määrittämään koko ajan musiikin lähtöpaikan.

Etenkään mä en ymmärrä, miten se ei muka "ole edes niin kovalla". Ja miten samassa talossa asuvat kestää? Koko rappukäytävä kun kaikui sitä musiikkia, ja tyypin ulko-ovi todellakin resonoi musiikin tahdissa.

Eihän tää ehkä mikään ylitsepääsemätön ongelma ole. Eniten ehkä vain häiritsi tyypin asenne, ei vaan voinut käsittää, että ehkä hänen volyymitasossaan saattaa oikeasti olla jokin vika.

Mistä näitä sikiää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti