keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

kuinka ylirasittuneet aivot tekee lomasuunnittelua

Hyväksy poikaystävän idea, että mennään ulkomaille lomalle. Luettele lista vaatimuksia matkakohteelle - ei välilaskuja, ei rahanvaihtoa, ei mitään ajatustyötä vaativaa suunnittelua.

Kysele vinkkejä hyvistä kohteista sosiaalisessa mediassa. Ignooraa ne kaikki.

Päädy matkakohteeseen. Etsi lentoja ja hotelleja. Järkyty siitä, mitä ne maksaa. Muista, mitä isä suositteli matkakohteeksi. Totea, että isä tietää kyllä. Etsi kohteeseen lentoja, huomaa ne halvoiksi ja osta ne. Saa lievä sydänkohtaus, kun lentolipuista ei tulekaan ostosivuston lupaamaa tilausvahvistusta ennen kuin seuraavana arkipäivänä.

Ilmoita tässä välissä töihin lomapäiväsi.

Suunnittele muutama viikko tietynlaisen matkaoppaan ostamista. Mene lopulta kirjakauppaan ja huomaa, että sellaista ei ole. Menetä uskosi ja hermosi ja mene pois. Tule joskus myöhemmin takaisin ja osta jokin muu matkaopas.

Jätä se matkaopas lukematta. Jätä lukematta myös lukemattomat "parhaat nähtävyydet/ostospaikat/hotellit/kahvilat/x matkakohteessasi"-sivut ja tripadvisor-ideat. 

Tajua kaksi päivää ennen lentoa, että ostosivuston lopulta lähettämässä tilausvahvistuksessa ei lue mitään ruumaan menevistä matkatavaroista. Saa lievä sydänkohtaus. Lähetä sähköpostia sivustolle ja saa valmisvastaus, joka ehkä tarkoittaa sitä, että asia on kunnossa.

Tiedä, että ystävä asui matkakohteessasi vuoden verran. Kysy matkavinkkejä viimeisenä iltana ennen lähtöä, niin niihin on mukavasti aikaa tutustua.

Tiedä kaikkia käteviä vinkkejä, kuten "kirjoita hotellin nimi ja osoite paperilapulle, jotta saat helposti kerrottua taksikuskille, minne haluat". Jätä ne kaikki toteuttamatta.

Älä vieläkään muista hotellisi nimeä, saati sitten katua. Yritä muistaa pakata se matkaopas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti