perjantai 13. heinäkuuta 2012

vähemmän hienoa

Ehehe, rappukäytävässä huutaa palohälytin patterin loppumista (taas, tällä kertaa meidän yläkerrassa), soitin kiinteistönhuoltoon asiasta. "Se menee kyllä maanantaille, tuun sitten vaihtamaan sen." Oivoi, kun ton kerran kuuli, niin nyt en voi kuunnella mitään muuta... Onneks ei kuitenkaan oo oven takana suoraan, niin ei kuulu kuin olkkariin ja vain sillon, kun ei ole musiikkia. Silti. Argh.

Eilen käytiin - loistava päähänpisto, ei voi muuta sanoa - lähimmällä hiekkakentällä juoksemassa spurtteja ja loikkimassa. Ja kaikkee sellasta kivaa. Jo illalla oli jalat jumissa ja nyt on kyljetkin niin jökissä, että... Kylkiluut kosketusarat.

Aamulla meinas vähän kierroksia nostaa, kun olin saanu työkkäristä kaksi kirjettä. Molemmat työvoimapoliittisia lausuntoja, toinen kertoi, että ei esteitä maksuille ja toinen, että ei oikeutta maksuun. Samana päivänä kirjattu, saman ihmisen nimi molemmissa alla. Eiku vaan työkkäriin ja kyselemään, että mitähän nää nyt tarkottaa. Väärinkäsityksiä ja byrokratiaa vaan. Vähän säikäytti.

Että sellasia tänään. Onhan nyt sentään jo iltapäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti