maanantai 10. syyskuuta 2012

tekniikka petti

Kiitti moi. Yritinpä uudestaan julkaista Glee-tekstiäni. Sama lopputulos kuin yöllä, ei mitään järkeä tässä toimimattomuudessa.
"musta tuntuu, että maailmanloppu on ny alkanu. Google tai mitkään sen alaiset sivustot ei toimi kunnolla. En pääse myöskään minkään kirjaston sivuille -> internet ei anna tehdä hakuja, eikä myöskään päästä paikkoihin, joista hakuja voisi tehdä "manuaalisesti". Tekniikka otti just ylivallan, kuka kehitti Skynetin?"

Eli annanpa olla koko sivuston hetken aikaa. Muutenkin kiehuu päässä ja seinät kaatuu päälle, ei jaksa tätä nyt niin yhtään.

Jos nyt saan tätäkään tekstiä julkaistua. Kerran jo mennyt pieleen. Painan "julkaise", mutta mitä<
//noin, ensimmäinen muokkaus "onnistuneen" julkaisun jälkeen. Vain muutama koodinpätkä ilmestyi ja pari sanaa katosi. Uusi yritys.

//ja toinen muokkaus. Pari sanaa ei vieläkään päässyt julkaisuun asti.

//kolmas muokkaus. Ne samat kaksi ja puoli sanaa puuttuvat yhä.

//neljäs muokkaus. Ei ne vaan tule sinne. Viimeisen kappaleen ennen muokkausilmoituksia pitäis loppu "mutta mitään ei tapahdu". See what I've been dealing with?


//viides muokkaus. Neljännen jälkeinen julkaisu ilmoitti, että html-koodissa on virhe, teksti päättyy "avaavaan aaltosulkeeseen", tai jotain vastaavjotain vastaavjotain vastaavaa. Muutama välilyönti katosi, joku erikoismerkki ilmaantui ilman syytä. Sitten ei antanut enää päivitähtee tästä nyt. Sen jälkeen annan olla.  // aha, ja nyt kuulemma olen kirjautunut ulos toisessa sijainnissa.

//hienosti toimi. Luovutan. Out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti