maanantai 10. syyskuuta 2012

se teki sen taas

Mikä. Helevetti. Tätä. Sivua. Vaivaa.

Ilmeisesti mun ei kannata yrittää kirjottaa kolmea lausetta enempää yhteen blogikirjotuksen. Yritin kirjottaa teille ajatukseni Gleestä. Mulla oli hieno tekstiä. Ei mitään erityistä muokkausta, ei kuvia, vain tekstiä, yhdellä fontilla, yhdellä fonttikoolla, ja luettelomerkeillä.

Mutta ei. Kun julkaisin, muuttui osasta tekstiä fontti joksikin ihan muuksi. Osasta fonttikoko. Muokkaus ei onnistunut, joko mitään ei tapahtunut (sivu ei päivittynyt) tai tekstiin ilmestyi koko ajan lisää virheitä. Sanoja katosi, kirjaimia katosi sanojen keskeltä, jotkut tekstinpätkät toistuivat kerta toisensa jälkeen. Siirsin tekstin wordiin ja yritin sitä kautta saada kaiken varmasti samannäköiseksi. Mutta ei, sama homma jatkui.

Lempikohtani oli kuitenkin se vaihe, kun kaikkiin aiemmin teksteihin ilmestyi alleviivaukset. Ihan tuosta vaan. Onneksi ne sitten katosivatkin yhtälailla, kun poistin sen tekstinpoikasen, josta tää ei tykänny. Ehkä ne ei sitten Googlella vaan tykkää Gleestä. Tai musta. Google itessään on koko viikon toiminu miten sattuu, gmailkaan ei yks päivä meinannu avautua. Maailmanlopunmerkkejä, jos ei muuta.

Tässä päälle tunnin tätä hommaa ränkänneenä taidan luovuttaa. Ehkä uudestaan joskus toiste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti