maanantai 17. joulukuuta 2012

2 x ryan

Katottiin yks ilta peräkkäin Drive ja Green Lantern.

Ensimmäisessä pääosassa Ryan Gosling, toisessa Ryan Reynolds.

 

Ja mä vaan jäin miettimään.

R. Gosling on lähinnä kummallisen näköinen. Pitkä naama, pienehköt silmät lähellä toisiaan ja syvällä päässä. Ei juuri poskipäitä tai mitään muutakaan.

R. Reynolds taas on melko kiiltokuvapoika. Nappisilmät, aina pieni hymynkare, sellanen nättipoika, lyhyesti.

Silti näistä kahdesta Ryanista Gosling on se, joka hyppii "sexiest men alive"-listoilla. Puolet Drivestä meni vähän ohi, ku jäin oikein pohtimaan, että mikä se juttu oikein on. Ja puolet Green Lanternista taas meni siihen, että mikä Reynoldsista sitten taas puuttuu (jälkimmäinen haittasi huomattavasti vähemmän, se leffa oli aika... no, huono).

Päädyin siihen, että on ne listaukset vaan oikeessa. Goslingissa on jotain huomattavasti kiinnostavampaa kuin Reynoldsissa. "Se jokin" on lyhyellä analyysilla katse. Siinä missä toinen luottaa ulkonäköönsä (ja alkaa, miesparka, vähitellen näyttää Will Ferrelliltä), toinen katsoo tavalla, joka puskee suoraan selkärangasta läpi ja nostaa niskakarvat matkalla pystyyn. Myöskään rooleista aina uskollisena, täysin rakastuneena ja totaalisesti yhden naisen miehenä ei varmaan ole haittaa. Jos jonkun roolihahmo tekee mitä tahansa tosirakkautensa puolesta, onhan sen pakko olla samanlainen todellisuudessakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti