maanantai 12. maaliskuuta 2012

liikaa fiktiota

City Lights. Johan oli jännä kattoa mustavalkosta mykkäelokuvaa. Niin sitä vaan saa tarinaa kerrottua ilman puhetta, ja hyvin saakin. Hassua kohellusta 80 vuoden takaa. Suoranaisesti tollanen pelkällä liikkeellä kerrottu huumori ei oo ihan mun juttu, mutta kivaa vaihtelua.

Driving Miss Daisy. Nauratti ekana se, että osasin oottaa scorea, kun Jack Black laulaa sitä Holidayssa :D Toisena huvitti se, että scoressa oli kamalasti samaa kun Holidayssa, Hans Zimmer siis molemmissa musiikin takana. Taas tuntu vähän tyhmältä, kun enhän mä tajunnu, että se joku ulkokuva tarkotti aina ajassa eteenpäin siirtymistä, tajusin vaan sen, että vuosiluvut kulki aika vinhaa tahtia. Miss Daisy oli hassu nainen. Ja Dan Aykroyd ihan järkytti, kun näytti tuplanneensa painonsa Blues Brothersista.

He's Just Not That Into You. Joka kerta se vaan on yhtä ihana. Ja aina vaan totean näitä samoja: Jennifer Connellyn hahmo on ihan sekopää, Jennifer Aniston kummallinen uikuttaja, Scarlett sietämätön ja Bradley Cooper järkyttävä kusipää. Mut onneks on Gigi<3 Gigi on niin tyhmä, että se on ihan ihanaa :D Ja sitten on tämä. Lauloivat samaa myös Gleessä, ja voi että hyppäs sillonkin sydän kurkkuun. "You're my exception."

Niin. Frendit loppu. Glee alkoi. Kakkoskausi. Brittany<3, Kurt<3, Emma<3. Gwyneth Paltrow lähinnä ärsytti ja herätti myötähäpeää, mutta myös yllätti tosissaan osaamalla laulaa. Yllätyksekseni huomasin tällä kaudella ihailevani enemmän tanssia - nyt tietää jo, että ne osaa laulaa, ja tavallaan sillä saralla ei enää yllätyksiä pääse tulemaan. Harmi sikäli. Mutta ne tanssit. Ah. Mike<3.

Ehkä sitä katsoo liikaa telkkaria, kun unohtaa, miltä ite näyttää. Pari kertaa viikossa.

--
Ihana, kun on kevät. Sulat tiet ja auringonpaiste. Töissä pitää vetää verhot ikkunan eteen, että näkee istua koneella, ja silti lämmittää. On niin paljon helpompi herätä aamulla, kun on valosaa.

--
Tänään oli huono päivä. Kävelin läpi keskustan löytämättä yhtään jarrupaloja. Kotona Olli otti syliin, anto jalkahieronnan ja käänti mun nurinpäin olevat sukat oikeinpäin. Niissä sukissa kuulemma oli vika huonoon päivään. Ei siitä voinu ku mieli parantua. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti