keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

paluu ja paluu

Paluu lenkkipoluille ja leffamaailmaan.

Vihdoin oli kadut niin kuivat ja ilma niin lämmintä, että saatiin ittemme raahattua lenkille. Mä en lenkkeile talvella tai liukkaalla tai kylmällä, ku ei keuhkot kestä (kiva saada rasitusastmakohtauksia ilman astmaa) enkä pysy pystyssä. Pikkunen köpöttely hitaalla tahdilla, mutta tuntu yllättävän hyvältä ja olis riittäny vauhtia ja jaksamista enemmänkin. Tästä se lähtee. Oon saanu tän vuoden aikana matolla cooperiin lisää 200m, maanantaina meni 2900m rikki ajassa 11.58. Tuuletin siinä vaiheessa. Sen jälkeenhän sitten piti pistää prässiin 110kg, meni silläkin 10 sarja. Missähän ihmeessä se raja oikein menee? Jaloissa on vaan niin paljon voimaa.

--
Leffailuun teinkin sitten paluun ihan rytinällä. Eka Kaksin karkuteillä, sit Loma Roomassa, seuraavana Iron Man, välikevennyksenä Kaunotar ja Kulkuri ja loppuun vielä Iron Man 2.

Näistä ainut täysin uus tuttavuus oli Kaksin karkuteillä, eli Tangled, Disneyn klassikko nro 50. Oi kun se oli ihana. Ihana! Tekeekö nää näitä nykyään vähän vanhempaan makuun vai enkö mä vaan oo ikinä kasvanu pois piirretty-iästä? Kaunotar ja Kulkuri oli niitä harvoja, jotka meillä oli vhs:nä aikoinaan, ja taitaapa se yhä iskän kaapeissa pyöriä, kun ei raaski heittää poiskaan. On niin jännä kattoa näitä lapsuuden piirrettyjä alkuperäsillä äänillä.

Loma Roomassa oli pakko kattoa Rooman loman jälkeen. Oon joskus nähny ton, tai ainakin osan, mutta siitä ny on aikaa vuosia, vuosia. Oli hauska bongailla niitä tuttuja paikkoja, "tuolla mekin oltiin" "vähän oli oikastu matkassa nähtävyydeltä toiselle". Tarinaltaanhan toi on aika jännä, eihän se mies tee mitään muuta kun valehtele koko leffan ajan, melkein ärsytti. Mut Audrey on kyllä ihastuttava.

Iron Man ja Iron Man 2. Ah. Iron Man alkaa mennä siihen kastiin, että en oikeesti tiiä, kuinka monta kertaa oon sen kattonu. Tosin huomasin sitä kattoessani myös, että en muista, mitä tapahtuu kummassakin leffassa, hieman meinaa mennä kohtaukset sekasin. Scarletista en tykkää vieläkään (itse asiassa tässä roolissa vähemmän joka kerta, ku nään leffan), Robert Downey Jr. on ihana ja Gwyneth ihan harvinaisen mielenkiintoinen. Siitä kun on vähän blaah-mielikuva. Avengersia odotellessa, seuraavaks vois sit kai kattoa Thorin, Captain America olis kiva kattoa, mut sitä ei oo hyllyssä, Hulkit ei ihan tarinana mielenkiintosimpia, mut jos sen kakkosen kattois muistinvirkistämiseks...

Kattelin Finnkinon tulevia elokuvia, ja aika paljon taas tuntuu olevan pakkokatsottavaa tulossa. Yllättäen sieltä iski silmään
Joss Whedonin ja Drew Goddardin käsikirjoittama, Whedonin tuottama ja Goddardin ohjaama The Cabin in the Woods. Koskaan kuullukaan ennen, mutta kun mussa nyt vaan asuu pieni fanityttö.

--
Ajattelin hommata itteni kesäkuntoon. Ainakin suunnitelmat on kovat. Jossain mielenhäiriössä ostin Roomasta kovin lyhyet farkkushortsit, eli pakko se on jalat jonkinlaiseen kuntoon saada, että niitä kehtaa käyttää. Yks karkkipäivä viikossa, proteiinia kunnolla ruokavalioon, hedelmät ja kasvikset kunniaan, salille/lenkille viidesti viikossa ja venyttelyävenyttelyä. Tähän pyritään. Katotaan missä vaiheessa mukavuudenhalu voittaa. Saa tsempata, ja etenkin muistuttaa mua siihen venyttelyyn. En ymmärrä, mikä siinä on niin vaikeeta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti