torstai 22. marraskuuta 2012

eräänlaisia ensimmäisiä

Tee jotain uutta joka päivä: Tänään soitin itselleni ajan kampaajalle. Siis ihan oikeelle kampaajalle. Okei, opiskelijalle, mutta silti. Hullu kriisi päällä tänkin asian suhteen :D - todellinen first world problems -olo.

Ja niin, en tosiaan ainakaan muista, että oisin koskaan ikinä ennen varannu itelleni kampaaja-aikaa, ainakaan puhelimitse, tosin viimeisestä kampaajakäynnistäkin on aikaa se 12 vuotta. Että joo, ehkä tässä 25-vuotiaana alkaa olla aika käydä läpi tällaisiakin asioita.
 
On jännä tehdä ruokaa, jota ei itse syö - tavallaan tätäkin nyt ensimmäistä kertaa, ainakin ekaa kertaa vuosikausiin. Yli kuuteen vuoteen en oo lihaa (enkä Panttereita!) syöny, ja sitä ennenkin kotona ei juuri punaista lihaa käytetty, ku äiti jossain välissä lopetti sen syömisen. Nyt sit väännän Ollille lasagnea, ihan jauhelihasta. Jauhelihakastike muhii hellalla ja mua vähän jännittää, että miten tää homma oikein tapahtuu.

Itelleni tein viime viikolla ihan törkeen hyvää seitania - Ollikin jäi ihmettelemään ihan silmät suurina. Ens viikonloppuna tulee kylään kaveri, jolla on huono seitan-kokemus, eli pakkohan sille on tota kanssa tarjota. Kun vaan muistais ees suurinpiirtein, mitä siinä marinadissa viimeks oli, kun siitähän se maku suurimmaksi osaksi tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti