tiistai 6. marraskuuta 2012

sekalaisia

Eilen V for Vendetta. Sain päähäni ajatuksen, että vähän Tšaikovskin Overture 1812 olis hieno poistumismusiikki häissä. Hihittelin sille ajatukselle koko illan, ku se ei vaan lähteny poiskaan.

Viime viikolla Skyfall. Ilmoitus ennen leffan alkua pyysi olemaan paljastamatta juonesta mitään, joten ei siitä oikein mitään paljastuksia ole tullutkaan. Häiritsemään jäi vaan hyvin epäolennainen asia, jota varmasti viljellään elokuvissa paljonkin: ensin näytettiin naista viimeisen päälle laitettuna, oli smoky eyet ja iltapuvut. Seuraavassa kohtauksessa sama nainen oli siirtynyt luonnollisempaan olotilaan, asu oli rennompi, smoky eyet poistettu, mutta pikimustat rajaukset säilyivät. Pesikö se välissä ne meikit pois ja tälläsi itsensä tarkasti uudestaan? Miksi?

Parin viikon päästä Johnny Depp -leffailta. V for Vendetta pisti miettimään, että miten olis Natalie Portman -ilta joskus. Tai Brad Pitt. Oi kun niitä ideoita vaan riittää.
 
---
Trendi on jännä lehti. Sen lukeminen saa mut aina ajattelemaan, että tottakai mä voin ostaa viidenkympin huulipunan tai rajauskynän, tai otan opikseni vinkeistä ja opettelen (vihdoin) meikkaamaan, tai ostan mielettömän tyylikkäitä ja klassisia vaatteita kaapit täyteen. En koskaan oikeesti saa mitään toteutettua, mutta kyllä se parituntinen, joka sen lehden kanssa menee on niiden ajatusten arvoinen.

---
Löysin vaihteeksi kaapistani kynähameen. Tyylikäs ku mikä. Ostin pari vuotta sitten enkä oo kertaakaan käyttäny. Miksi? Jaa'a, ei oikein tule tilaisuuksia. Kertokaa (tai järjestäkää) mulle tilaisuus, johon voin tunkea sen päälle. Sen kanssa pitäis myös käyttää tappokorkoja, joten siitä tulis melko hauskaa, ainakin kaikille muille.

On siellä kaapissa myös yhä se punainen mekko (jota jo aikaisemminkin olen pohtinut). Ostettu ehkä kahdeksan vuotta sitten, käytetty alle viis kertaa (vain kaksi kertaa muistan varmasti, ja kerran on käynyt lainassa). Mihin mä sen voin pistää? Ku se olis kiva.

---
Tein seitania. Tällä ohjeella. Se oli helppoa. Vähän voi jopa sanoa, että ärsytti, että kukaan ei oo kertonu mulle, että se on niin helppoa. Oon varmaan joskus puolella silmällä lukenu vehnäjauhoseitanin ohjetta, jossa sitä taikinamöykkyä kai huuhdellaan miljoona kertaa, joten on sitten jäänyt koko ruoka huomioimatta, "en mä kuitenkaan osais/jaksais".

---
Viikko sitten pistin autokouluun sähköpostia, että miten toi pimeänajo. Ei oo vieläkään kuulunu mitään sieltä päin, ei postia, ei puhelua. Vähän meinaa ärsyttää, toisaalta vaan huvittaa. Siinäpä pyörittää bisnestä, kun asiakkaat ei kiinnosta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti