torstai 8. marraskuuta 2012

lempivaatteita kirpparilta

Hitsi vie. Löysin eilen kirpparilta liivin. Yksinkertaisen mustan liivin (ihan muutaman kuukauden vaan olin pyöritelly päässäni tällasta ideaa, että sellasenki vois hommata, mutku ei ne yleensä istu). Ja nyt vaan mallailen sitä innoissani ihan kaiken kanssa. Ku se sopii vähän melkein minkä tahansa kanssa.

 Oh. Hintaa huimat 3e.

Ehkä pisimpään käyttämäni neuletakin oon kanssa löytäny kirpparilta. Eurolla. Se on musta (yllättäen) ja oikeesti mulle liian iso, mutta sen takia on vyöt, jos ei taho näyttää ihan seinästä revästyltä (vaikka näytän kuitenkin). Lämmin, mukava ja monikäyttöinen, mitä muuta voi neuletakilta toivoa? Näytti jo ostotilanteessa parhaat päivänsä nähneeltä, mutta eipä oo vuosien mittaan siitä mihinkään muuttunut.

Lempivyö. Musta, nahkainen, sopivan leveä, rei'itys menee sopivan pitkälle ja sopivan pienelle. Kämmenen kokoinen metallisydän solkena. Neljällä eurolla kirpparilta lähemmäs kymmenen vuotta sitten, muihin vaatteisiin sopiessaan käytössä jatkuvasti.

Parhaiten istuvat farkut ikinä. Neljällä eurolla ne vaan käveli vastaan just, kun olin saanu päähäni, että voisinpa ostaa mustat pillit.


Ja tietysti maailman suloisimmat talvikengät, hintaa 2,5e. Löytyivät lisäksi sopivasti just, kun olin onnistunu rikkomaan edelliset karvakasakenkäni.


Hah, jopa oli mustanpuhuvaa.

Lempivaatteet on ihania. Paitsi siinä vaiheessa, kun ne alkaa kulua puhki ja pitäis muka löytää jotain yhtä hyvää ja monikäyttöistä. Vuosia sitten ostettu musta samettitakki alkaa olla lähinnä ruskea ja musta vakosamettihame tummanharmaa (molemmat sattumalta alerekistä löytyneitä). En varmana luovu kummastakaan, ennen kuin löydän niille jotain yhtä hyvää, joka tilanteeseen sopivaa korvaajaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti