sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

soluasumismuistelua

Hehehe, vanhoja kuvia selaillessa löysin todisteita myös edellisestä asunnostani. Kyseessä oli kolmen hengen solu, kohtuuhintanen ja ihanalla paikalla, mutta siihen ne hyvät puolet sitten oikeestaan jäikin (kämppiksetkin oli kyllä ihan jees, ja koira).




Siinä se mun huone sitten olikin :D Kaksi ensimmäistä kuvaa on otettu samasta kohdasta, vähän kääntyen, ja viimeisen kuvan voi helposti sijoittaa joka kuvassa näkyvän vihreän viltin avulla. Keskelle huonetta mahtui pyykkiteline eikä muuta sitten mahtunutkaan, kertoo jotain tuon kopin koosta. Aika tehokkaasti sain sen kyllä käytettyä, sängyn päähän tuli vielä myöhemmin kirjahylly.

Neliötkin laskin joskus, alle kymmenen niitä oli. Parasta mun huoneessa oli toi koko huoneen levyinen ikkuna ja yöpöytänäkin toiminut ikkunalauta (johon aina silloin tällöin löi itsensä), hyvät vaatekaapit ja oma eteinen.

Muuhun kämppään pääsin vessan kautta. Yleensä ihan jees, vähän kummallista vaan. Ei niin jees silloin, kun joku unohti toisen vessan oven lukkoon. Sillon piti hipsiä toisen kämppiksen huoneen kautta (se ei tosin usein ollut paikalla, joten harvemmin haittasi).

Oli siellä vielä yhteinenkin eteinen (jossa kaikki kengätkin oli, meillä oli kaksi kolmikerroksista kenkähyllyä, jotka täytettiin toisen kämppiksen kanssa aika tehokkaasti. Toisella kämppiksellä oli noin kahdet kengät.) ja keittiö.

Noissa nurkissa ehdin pyöriä runsaan puoli vuotta. Vaikka kämpässä olikin huomauttamisen ja päänpyörittämisen ja millon minkäkin varaa, niin oli se Mäki-Matti alueena vaan niin kovin ihana. Seitsemän minuutin kävelyllä oli jo keskustassa, mutta silti asui hiljaisella puolella Harjua. Vaikka oon aina tykänny Kuokkalasta (eikä se silta oikeesti oo niin paha, se on ihan kivakin, kun ei tule räntää), niin Mäki-Mattiin on välillä ikävä. Tuohon kämppään kyllä ei. Vaikka palvelihan se oman tarkotuksensa siihen aikaan oikein hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti