sunnuntai 19. toukokuuta 2013

lähinnä kuvakooste

Montako kuvaa todellisuudessa tarvitaan, että voidaan puhua kuvakoosteesta? Ja onko kyseessä kuvakooste, jos kuvat on napsittu mikä millonkin ja mikä mistäkin aiheesta? Miten vaan.

Tekniset ongelmat saavat taas jatkoa. Tällä kertaa mentiin ihan puhtaasti hardware-puolen pulmiin: miten niin ylimääräset halkeamat ei välttämättä kuulu asiaan tai tee kovin hyvää? Teknisellä puolella myös ladattiin yhtä nettisivua vartin verran. Jes. Uusi läppäri on korkealla ostoslistalla, mutta niin...


Siinä missä itseaiheutetuille halkeamille voi vielä nauraa, niin kynnet ei kamalasti naurata. Ette voi ees kuvitella, kuinka paljon voi sattua tökätä sormenpäänsä huonosti johonkin terävään. Tai kynsi vaikka oveen. Tai tiskata, kun sormet on haavoilla. Appelsiinin kuorimisesta nyt puhumattakaan.



---
Ja sitten vähän ilosempiin aiheisiin. Palapeliä (hyvin ergonomisessa asennossa) tehdessä Olli ilmotti, että mulla on melko hyvin lihasta olkapäissä ja selässä. Käskin ottaa kuvan, ku omaa selkäänsä on vähän vaikea nähdä:


Ja tiedä sitten häntä tuosta kuvasta... Lähinnä nauratti, että jos tässä on hyvin lihasta, niin miltä se vähälihaksisuus sitten näyttäis. Pakko oli saada vähän enemmän kuvamateriaalia, että miltä se oikeesti näyttää:



Ehkä vähän sitä v-mallia tullut selkään (voi että kun olis kuvatodisteita muutaman vuoden takaa, niin tietäisitte miten tehokkaasti koko yläkroppa on muuttanut malliaan). Ja ehkä vähän alaselässä lihakset jumissa. Ja jostain syystä molemmissa kuvissa äärimmäisen vasemmalle painottuneet lihakset, mut joka tapauksessa. Oho. Ehkä sen pikkuhiljaa käsittää, miksi takit kinnaa yläselästä.

Ps. Pääskysten piiskutus on ihana ääni. Ei voi kuin hymyillä ja nauttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti