sunnuntai 29. tammikuuta 2012

viinihaku

Katoin Roswellin ykköskauden loppuun. Nyt surettaa, ku se loppu. Sama homma ainakin Buffyn loppuessa, teki mieli jättää viimenen jakso kattomatta ihan vaan sen takia, että sit se ei olis loppunut.

Sit kuuntelin Here With Me'n muutamaan kertaan ja fiilistelin niitä kylmiä väreitä, jotka nousee niskaan.

Miks Julie Benzillä on tapana tunkea niin moneen sarjaan, joita mä katon? Buffy, Angel, Dexter, Roswell... Onpa tuo näköjään Täydellisissä naisissakin ollu, mutta sitä en seurannu niin pitkälle, että olisin nähny.

On vähän pelottavaakin kattoa Colin Hanksia, kun se näyttää ihan isältään. Siis _ihan_ isältään. Ja minä ku luulin olevani äitini kopio.

Nyt selailen Viinilehden Viinistä viiniin -viinihakua (kirjotetaanko "viini" vielä pari kertaa) ja suunnittelen, että mitä ens viikonlopuks vois ostaa. Kaveri pitää juustonyyttärit. Jee. Haaveilin juustoista jo pari kertaa tän viikon aikana kaupassa (ja ehkä viinistäkin, mut siitä ei ny puhuta).

Ja niitä biisejä, jotka löytää aina vaan uudestaan. Apocalyptica - Path vol. 2. Unohan tän aina pitkiksi ajoiksi ja sit välillä muistuu mieleen, enkä vahingossakaan muista, mikä sen nimi on tai kuka esittää. Eipä toi pelkkä instrumentaalikaan pahalta kuulosta (myös toi video on jotain melko... hauskaa :D), mut kyl ton naisen äänessä on jotain hienoa. Huh. Ja sit mua taas valistettiin, että sehän on Guano Apesin laulaja, mikä selitti monta asiaa.

Pitäis tehä muistilista itelleni.
1. Muista äänestää. Yritin jo yks päivä, mut posti olikin menny jo tosi aikasin kiinni, ni ei sitten.
2. Muista venytellä joskus. Lupaan joka toinen päivä, että alan venytellä säännöllisesti, ja joka kolmas kerta muistan sen seuraavat puol tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti