torstai 2. helmikuuta 2012

mielitekoja

Sit meni Gleen ensimmäinen kausi. Hehe. Helppo sarja kattoa, kummasti siinä aika menee. Karkkivärit on kivoja, ja muuttuu koko ajan hauskemmaks, kun tajuaa ne karikatyyrit.

Hirveesti tekis mieli kaikkea mahdollista. Tuijottelen Gilmoren tyttöjen boksia cdonista ja väittelen itteni kanssa, että viittiskö sen ostaa. Lisää Dexteriä olis kiva saada. Toki lisää Roswellia, mutta koska kakkos- ja kolmoskaudet on ihan riistohintasia, ni ne oon vähän hylänny. Ja SG-1:t vielä joskus, kyllä vielä joskus.

Ja sit tekis mieli tilata Trendi.

Ja sit tekis mieli leipoa kaikenlaista. Mokkapaloja, Runebergin torttuja, fetasipulipiirakkaa, kinkkumuffinsseja Ollille...

Onneks en vahingossakaan saa mitään näistä aikaan.

--
Viime yönä en halunnu nukkua. Katoin Kuningattaren sisaren. Olipa aika rankkaa kamaa. En sit tiedä, olisko tosta tarinasta ehkä jopa pitäny tietää jotain etukäteenkin, mutta yllätyin kyllä, kun al
ku oli pukudraamaa, ja loppujen lopuksi telotettiin ihmisiä ja melkein harrastettiin insestiä. Scarlett oli suurimman osan leffasta yllättävän siedettävä, Natalie on ihana aina.

Joku aika sitten katottiin Pride and Glory. Vaihteeks niitä leffoja, joitten kanssa tunnen itteni totaalisen tyhmäks, ku en ymmärrä, mitä tapahtuu ja kuka on kuka ja miten ne tuntee toisensa, enkä ainakaan muista nimiä tai kasvoja.

Ja Hulkin katoin kanssa. Jännä sarjakuvakuvaus. Ei se muuten erityisen hyvä ollu. Hu
lk on mulle vähän turhan ristiriitanen hahmo, tai siis sanoo aina, ku Hulkiks muuttuessaan ei tiedä mistään mitään, mutta tunnistaa Bettyn silti aina jne. Äh. Mut pakko noi on Avengersia oottaessa kattoo kaikki.

Enemmän on lähiaikoina menny tohon sarjojen kattomiseen. Niissä ei tartte keskittyä niin pitkään kerralla.

--
Salilla yks nainen totes mulle yhtäkkiä, että "sulla taitaa treeni kulkea hyvin. Kato vaikka kuvia puolen vuoden/vuoden takaa, oot muuttanut muotoas ihan totaalisesti". Olin ihan jee. Ei sitä ite oikein huomaa (paitsi ku takit ja paidat kinnaa hartioista), mut onpa kiva, että ees joku huomaa. Etenkin, ku ko. nainen kuitenkin on ite aikamoisessa tikissä.

--
Ps.Kuva: Pilvi Sormunen. Näitten takia hypin ryteikössä uudenvuodenaattona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti