torstai 19. huhtikuuta 2012

fiilis!

Hihi. Pitkästä - siis todellakin pitkästä - aikaa tuli salilla sellanen "mähän voisin tehä vaikka mitä"-fiilis. On se juoksukunto vaan jännä juttu, kun alkulämmittelyllä saa aikaan innostuksen koko treeniin. Perinteinen "no mä juoksen vartin, vaikka pää kainalossa, kyllä se menee" "no vartti meni, mä juoksen tohon neljään kilsaan" "no nyt on enää pari minuuttia kahteenkytä minuuttiin, juoksenpa sen". Ja sitten on yhtäkkiä kipittäny menemään 4,7km/20min.

Sen jälkeen olikin yhtäkkiä hirmu kiva kyykätä oman painon verran lisäpainoa niskassa. Ja ottaa pystypunnerrukseen taas ne 12,5kg painot, joita en hetkeen oo nostanu. Vipareita taakse, sivulle ja eteen, ja sen jälkeen päähänpisto: "voisinpa hölkötellä vähän tähän loppuun! Mitä, jos vaikka juoksis kivoihin tasalukuihin... joo!" Eli loppuun kiva 3,3km/15min. Yhteensä 8km/35min. Huh! Ja koko ajan hyvä fiilis! Hiki vaan tippu otsatukasta :D Kotiin kävellessä pohkeet alko olla sitä mieltä, että parin päivän sisä
än muutamat alkulämmöt, askelkyykyt ja kyykyt saa riittää, me mennään kohta lakkoon. Mut tärisen täällä melkein yhä, kun oli vaan niin kivaa!

--
Vuodenaikojen vaihtuminen saa aikaan jonkinmoisen liikehdinnän eteisessä:
Talvikenkiä ei vielä oo viittiny viedä pois, mutta tehokkaasti on tennarit löytäny tiensä jo käyttöön. Eteinen on siis viimeset pari viikkoa näyttäny tuolta. Jeejee, ja nyt pääsee vaihtamaan talvikengät ylävarastoon ja kesäkengät kaapin hyllyille oottamaan! Tänään aamulla työmatkalla lauloi peipponen, järven sulat kohdat oli laajentunu ihan selvästi ja salille pysty menemään ilman pipoa eikä korvat edes kaivannut sellasta. Oi ihana kevät.

--
P.S.

Tää nauratti eilen töissä ihan liikaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti