keskiviikko 7. joulukuuta 2011

come what may

Moulin Rouge! Visuaalisesti hyvin hämmentävää (totean näin ehkä kymmenennen katsomiskerran jälkeen). Visionääri on kyllä sana, jota täytyy Baz Luhrmannista käyttää. Väriä, valoa, tapahtumaa, liikettä, koko ajan kaikkea, paljon kaikkea. Huh. En oo täysin varma, onko Ewan McGregor miespääosassa ihan mun suosikki... Siis hyvinhän se vetää, mutta alkaa vaan jossain vaiheessa ärsyttää.

Tykkään:
- Kylie Minoguesta absintti-keijuna, ihanan random :D
- Smells Like Teen Spiritistä
- Material Girlistä!
- One Day I'll Fly Away <3. Riipasee joka kerta.
- Like a Virginin miestanssijoista
- El Tango De Roxanne <3
- Ja toki se Elephant Love Medley, joka on äärimmäisen tärkeä laulu ulkoa osattavaksi

En tykkää:
- Jim Broadbentistä, joku siinä miehessä häiritsee mua melkein joka paikassa
- Like a Virginistä, paitsi niistä miestanssijoista
- Show Must Go Onista, tai siis... tää on turhan upea biisi lähtökohtaisesti, että siitä voitaisiin sovittaa tarpeeksi hyvää versiota tän leffan henkeen sopimaan. Tai ehkä voitaisiin, mutta jotain ihan muuta siihen tarvittaisiin kuin Jim Broadbent.

Nonni. Oon hukannu tän leffan jo kahteen otteeseen hyllystäni. Se kun ei ole muitten musikaalien kanssa samassa paikassa, vaan ryhmittää muualle Romeon ja Julian kanssa. Voi sitä kummastusta, kun ei vaan löydy. Ekalla kerralla meinas paniikki iskeä, tällä kertaa tuntu vaan tyhmältä.

Tein eilen porkkanalaatikkoa ja tänään riisipuuroa. Tästä se joulu lähtee. Oon juonu jouluteetä jo ehkä enemmän ku laki sallii, mutta vielä ei kyllästytä.

Sain myös kaivaa talvikengät käyttöön, en ees muistanu, miten ihanat noi karvakengät on.

Joskus tulee niitä älynväläyksiä. Eilen sellainen liittyi sitruunavalkosuklaapiirakan tekoon. Valkosuklaata tartti 100g ja levyssä oli 130g. Se ylimääräinen 30g oli tasan kaksi riviä - täydellinen määrä syötäväksi leipomisen ohella, kun mieli tekee kuitenkin. Varmasti sen takia tuon kokosia nuo levyt.

1 kommentti:

  1. http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatguywiththeglasses/nostalgia-critic/33417-nostalgia-critic-musical-review-moulin-rouge

    VastaaPoista