tiistai 13. joulukuuta 2011

hidastusnappula

Hieman menee järki niihin hetkiin, kun touchpad päättää, että ois kiva toimia ihan miten sattuu. Argh.

Meillä on ollu blu-ray-soitin nyt reilusti päälle vuoden. Jokunen kuukausi sitten keksittiin, miten kaukosäätimestä saa tekstit leffaan päälle. Viime viikolla huomasin, että leffaa pystyy kattomaan myös hidastetusti, jopa monella eri nopeudella. Aika nopea sytytys.

Kännykässä tärkeä ominaisuus on se, että sen päälle voi tiputtaa vaikka dippiä ja pyyhkästä (tai nuolasta) sen pois, eikä kännykkä oo tästä milläänsäkään. Kyllä, on hyvä syy sille, että mulla ei ole kosketusnäytöllistä puhelinta... Heittelen tota myös lattialle, joskus enemmän, joskus vähemmän, joskus aikamoisesta vauhdista.

Joululahjashoppailut tehty, ja itelleni päädyin ostamaan vaan ihan pari lahjaa. Yhet ihanat korvikset ja yhen ihanan huivin (no joskus on niitä tavaroita, joita ei vaan osaa jättää kauppaan). Viime vuonna ostin kengät, eli huomattavasti halvemmalla mennään.

Siskon kaa shoppailu on aina vähän sellasta. Yllytetään toisiamme, tai ei ainakaan hidasteta yhtään, ja yhtäkkiä kaupungilla onkin menny 6-7h. Nykyään sentään käytetään jo ihan omia rahojamme, ei siitäkään montaa vuotta oo, ku mentiin keskustasta suoraan iskän luo ja iskettiin kuitit kouraan :D

Linkkipysäkillä odotellessa alko vähän olla aivotoiminta (vaihteeks) jäässä, ja huomasin toteavani, että "onneks tukkaansa ei voi unohtaa mihinkään".

Tänään tehtiin järkyttävä määrä piparitaikinaa, huomenna se pitäis jaksaa saattaa pipareiksi asti. Kummallista tää joulun aika. Ei kamalasti kyllä tunnu joululta vieläkään.

1 kommentti:

  1. Hetken mietin, että taasko sä oot taikinaa vääntänyt, mutta onneksi pian tajusin, että tämähän taitaa olla jo pari päivää vanha teksti.

    -A

    VastaaPoista