perjantai 9. joulukuuta 2011

kyselyikä, taas

Miten vedenkeitin toimii? Onko siellä sisällä joku mittari vai mistä se tietää, millon vesi kiehuu? Kun eri aika siinä kestää riippuen, kuinka paljon vettä siellä on ja onko sitä vaikka kiehutettu jo aikasemminkin.

Pamautin eilen itteäni päähän levypainolla. Ei ihan toi koordinaatiokyky taas ollu kunnossa. Sitten paukutin polveni mustiksi tangolla. Ja nyt alkaa olla selkä niin kipeenä, että huomenna ehkä pääsen sängystä ylös. On hienoa alkaa harjotella maastavetoa nyt, ku salilla kuitenkin on jo hetken käyny... No, ehkä se tästä.

Buffyn kolmoskausi loppu eilen. Ja yllätin tänään itteni miettimästä, että tässähän vaiheessa pitäis alkaa kattoa Buffya ja Angelia lomittain.

Buffy-pohdintaa:
- jos Joss olis löytänyt Amy Ackerin aikaisemmin, niin olisiko Amy ollut Tara?
- miksi kukaan ei kiinnitä huomiota siihen, kun kaikki on koko ajan sitä mieltä, että jos Buffy kuolis, uusi Slayer kutsuttaisiin? Faith jatkaa sitä linjaa, ei Buffy, joka on kummallinen poikkeama
- ykköskauden lopussa ennustuksessa sanotaan "and she will not know him, and he will lead her into hell" (tai jotain sinne päin). Buffy sanoo sille Annointedille, että "I know who you are", eikö se ennustus jo siinä vaiheessa oo mennyt vikaan?
- mua myös häiritsee melkoisesti (ainakin) kolmoskauden alkuteksteissä oleva kohtaus, jossa Willow ja Oz suutelee. Sitä kohtausta kun ei sarjassa nähdä. Oon päätelly, että se on Lover's Walkista, mutta päättivät sitten muuttaa sitä jaksoa vähän, että Will ja Xander ei ois niin kamalia ihmisiä.

Ku kukaan ei puhu näistä mun kanssa, ni puhun sit itekseni...

Inhoon näitten otsikointia. Oon aina ollu huono otsikoiden kanssa. Yo-kirjotuksissakin kirjotin äikän aineen valmiiseen otsikkoon, ja todistin samalla ainakin itelleni, että niihinkin voi kirjottaa hyviä aineita (93 pistettä ja oon yhä ylpee itestäni).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti