perjantai 30. joulukuuta 2011

home sweet home

Lahti-Kotka-Lahti-Tallinna-Lahti kierretty, ja voi että voi oma koti tuntua hyvältä. Muualla on ihan kiva olla, ja Tallinna on tosi jees, mutta koti on aina koti.

Ja oli kyllä taas harvinaisen fiksu idea: kutsutaan toki kamala määrä kavereita tänne, ku ollaan jopa 24h ennen sitä ehitty olla kotona. On tämä introvertti vähän hiljaisuuslatauksen tarpeessa. Joulupäivänä istuin tunnin verran saunan eteisessä lukemassa, ihan vaan, kun se oli ainut paikka, jossa oli hiljaista.

Yhen vuorokauden aikana Lahdessa kerittiin käymään leffassa kahdesti. Hauskaa. Sherlock Holmes: A Game of Shadows ja The Girl With a Dragon Tattoo. Valtavirtaelokuvaa ja isoja nimiä. Robert Downey Jr. on aina ihana. Myös Rooney Mara Lisbethinä vakuutti. En oo ihan varma, miltä oon ajatellu Lisbethin näyttävän, en ehkä ihan tolta, mutta oli se kyl hyvä.

Eipä näistäkään nyt osaa sen enempää sanoa. Tuntuu olevan aivot jäässä.

Molempien leffojen edessä tuli uuden Mission Impossiblen traileri. Kyllä noista isoista Hollywoodin toimintaleffoista vaan osataan tehä kiinnostavia trailereita. Nyt melkein kiinnostaa tuokin katsoa.

On kai sitä jotain päässäkin liikkunu viikon aikana. Mut ei niitä enää muista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti