keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

haipakkaa

Voin kerrankin sanoa tehneeni jotain viimeisen viikon aikana.

Ensin muutti äiti. Tähän muuttoon luonnollisesti liittyi loppupakkaukset (me tyttäret ollaan ehkä vähän äitiämme järjestelmällisempiä) ja -siivoukset.

Sitten muutti sisko. Pakata mun ei tarvinnut, ja siivoukset on vielä edessä, mutta oman kivan pikkulisänsä tähän hässäkkään antoi kolmen päivän ikäinen siskontyttö. Sen kaksivuotiaan lisäksi. Kaksivuotias tosin pyöri äitinkin muutossa jaloissa, pikkusiskonsa ei sinne vielä kerinnyt mukaan.

Muuttojen väliin mahtui pari päivää, jolloin ei tietenkään jääty kotiin lepäilemään, vaan käväistiin Lahdessa vaihtamassa autoon vihdoin kesärenkaat alle. Siltä reissulta sain vihdoin ostettua myös juoksuhousut, ah ja voi välineurheilun huumaa, kun lenkillekin joskus ehtisi ja tokenisi.

Ja jotta tämä kaikki ei olisi liian helppoa, niin viimeisen kahden viikon aikana ehdin myös sairastaa jokakeväisen flunssani, tartuttaa sen Ollille (joka vähitellen vihdoin alkaa näyttää toipumisen merkkejä) ja käydä pariin otteeseen hammaslääkärissä. Hah, ja tehdä siman, vaikka meinasin unohtaa sen ehkä seitsemäntoista kertaa. Vappuun mennessä pitäisi olla valmista. Jee.

Jos tästä nyt vähitellen pääsisi palailemaan normaaliin arkeen, kun koko ajan ei tarvitse olla jossain hösäämässä. Ei tässä enää kuin se siskon loppusiivous, ja laatikoiden purku, ja kotonakin pitäis ehkä siivota ennen vappua, ja pohdiskella, haluaako vappuna tarjota jotain, ja tehdä ne vapputarjoamiset. Ja vaikka muistaa ja ehtiä hengittääkin jossain välissä.

2 kommenttia:

  1. Mistä ostit juoksuhousut? Minkälaiset ja minkähintaiset? Kerro kerro :D Pitäis alkaa iteki kattelee, jos raaski ostaa ku palkka tulee. Tai ois vähä pakko jo.Pari viikkoa pakko jollain huonoilla kikkailla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Stadiumista, SOC-merkkiset housut (tai oikeemmin ehkä trikoot) ja takki yhteensä 39,90. Käytännössä siis sai takin kaupan päälle, ku hintalapun mukaan housuilla oli hintaa se 39,90. On kyllä ollu ihan hyvät, tällä kelillä oon pari lenkkiä kipittäny ny noissa trikoissa ja takissa, toppi vaan takin alla. Typerä olohan niissä on, ku menee ihan jalkoja pitkin, mutta pitääpä sit vaan juosta kovempaa, että kukaan ei ehi tuijotella... Karismasta ne itse asiassa kävin shoppailemasta :D

      Ja niin, mähän kikkailin muutaman vuoden keskinkertasilla varusteilla... On noissa se oma hohtonsa.

      Poista