perjantai 26. huhtikuuta 2013

the voice of finland

The Voice of Finland, ja mulla on mielipiteitä. Jännää.

Christian Casagrande oli ihan mun suosikki, miehellä on ihan sairas ääni. Piti kuunnella aina ihan suu auki, että mistä se soundi oikein tulee. Ihan harmitti, kun se putos.

Kaikki finalistit on jees, mut kyllä se Antti taitaa viedä munkin pisteissä voiton. Emilia tarjoaa kyllä vahvan kilpailijan, olemus niin keijumainen, mutta ääni tosi varma, ihana kuunnella. Ikellä on kiva soundi, mutta enemmän kokemusta tarttis selvästi ennen keikkahommia ja muita. Suvi herättää ehkä vähän liian vähän tunteita, mutta hyvähän se on, ei siitä mihinkään pääse.

Totuus kuitenkin taitaa tässäkin ohjelmassa olla se, että ne menestyy, jotka menestyy. Ei se siitä voitosta oo kiinni, eikä voitto myöskään todellisuudessa mitään takaa. Musiikkimaailma ja -bisnes on karu, kilpailua on ihan älyttömästi ja hyviä laulajia enemmän kuin kukaan ehtii kuunnella.

Oon löytänyt heikkouteni suomalaisesta tosi-tv:stä, oivoi. The Voice of Finland, Jutta ja puolen vuoden superdieetit, Suomen surkein kuski, Rakas sinusta on tullut pullukka... Oivoi.

Välillä ihan mietin, miks tätä Voiceakin on pakko kattoa, kun päässä pyörii kaikki ajat esityksien välissä lähinnä "voisin vaikka huutaa, jos tuo Tea Khalifa ei viitti lopettaa tota typerää häsäämistä, onko se etukäteen valmistautuminen oikeasti niin vaikeaa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti