maanantai 29. huhtikuuta 2013

(ajatus)puuroa

Olis ehkä vähän tekemistäkin tänään. Pitäis siivota (taas kerran, tällä kertaa sentään ihan kotona...), laittaa muutama työhakemus, vihdoin ja viimein tehä jonkinlaisia päätöksiä vapun tarjoiluista (nyt mennään kuitenkin jo kahden päivän menussa, joista en tosin onneks vastaa yksinäni), käydä kaupassa, että huomenna ei tarttis kirota, ku kaikki muutkin on siellä... Ja sali tai lenkki jossain välissä ei olis yhtään pahitteeksi myöskään.

Joten vois olla ihan hyvä juttu, jos saisin noustua tästä koneelta vaikka jossain välissä. En voi perustella tätä ees niillä työhakemuksilla, kun sattuu olemaan väärä kone. Huoh.

Ps. Huomasinpa taas olevani kotityörajoittunut: laitoin uuden pussin roskikseen ja olin hetken aikaa ihan ylpeä itestäni, kun näinkin ahkera olin. Hmph, onko ehkä havaittavissa, kumpi meillä enemmän kotitöistä vastaa... Oon myös yhä vähän järkyttynyt, ku Olli ei oo tänään kotona, ja mun pitää tehä ihan ite ruokaa itelleni. Siis keksiä, mitä tehdä ja ihan tehäkin se. Ja muistaa koko juttu. Eli siinäkin taas yks to do -juttu tälle päivälle: pitäis syödä (muutakin kuin teetä ja viinirypäleitä ja turkkilaista jogurttia omenahillolla). Huoh.

Söin aamupalaksi puuroa. Raejuustolla. Ja omenahillolla. Ja pellavansiemenöljyllä (kasvissyöjän omegat wuhuu, vielä ku sen muistais pitempään ku kaks päivää kerrallaan). Ei se sit hirveesti puurolta enää maistunukaan, mikä on ihan hyvä juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti