sunnuntai 26. helmikuuta 2012

leffatauolla ja sivuraiteilla

Viime ajat on menny leffojen kanssa ihan säälittäväksi. Joku aika sitten käytiin kattomassa uusin Mission Impossible. Ihanan suureellista Hollywood-toimintaa. En oikein välitä Tom Cruisesta (kuka välittää...), mutta on se Ethan Huntina ihan jees. Ja Jeremy Renner on kyl kiva. Ja se kolmaskin mies oli kiva, se sähläävä nörtti (miten nii tykkään aina niistä sähläävistä nörteistä? Stargaten Daniel on niiiin ihana, ja Dark Angelin Logan, jajaja... no nii, niitä vaan on. Sivuraiteilla, joo). Mut nii, isoa toimintaa on kiva kattoa, etenkin ku aivot ei oikein oo sillä tasolla, että jaksais keskittyä mihinkään kunnon juoneen. Kylläkyllä, olin taas suurimman osan leffasta hukassa, että mikä on kenenkin nimi ja kuka on tehny mitä, mutta onneks se ei ollu pääasia. Tosin, halusin myös suurimman osan leffasta heittää vieressä hihittäviä ja hölöttäviä teinejä vesipullolla päähän, mitään painavampaa ku ei ollu käsillä.

Kotona ei sitten ollakaan katottu yhtään leffaa piiiiitkään aikaan. Sen sijaan ollaan tuijotettu Frendejä. Ai miten niin sarjaa, jossa ei tartte keskittyä? Ei tosta ny hirveen pitkä aika oo, ku alotin sarjan alusta, ja ny ollaan seiskakauden puolessavälissä, tai taitaapa olla jopa yli sen. Chandler ja Monica on niin kovin sulosia (ai miten niin taas ne sähläävät nörtit?).

Sarah Connor Chronicles on jääny vähän tauolle. Vaatii ilmeisesti liikaa keskittymistä. Ja jotta en varmasti saa koskaan jatkettua sitä, päätin tossa yks yö alottaa Freaks and Geeksin. Ei ookaan ollu to do -listalla ku muutaman vuoden. Oli niin jännä, ku eteen laukkaa Seth Rogen ja Jason Segel ja James Franco ja kaikki muutkin tutut kasvot. Ja sit totesin, että pääsinpä taas kerran alottamaan sarjan, joka sijottuu high schooliin. Mut aika raadollisesti erilaista ku noi muut high school -sarjat.

--
Onko paha, että haluun heittää läppärin seinään joka ikinen kerta, ku avaan sen?

--
En mä ilmeisesti osaa kirjottaa jäsenneltyä tekstiä. Minkäs teet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti