lauantai 18. helmikuuta 2012

Regina

Kaveri houkutteli mut Timeen kattomaan Reginaa. Hauska lähteä keikalle tyylillä "osaan nimetä näiltä ehkä yhen kappaleen ja pari muuta oon kuunnellu youtubesta, mut kai mä voin seuraks lähteä". Yllätyin positiivisesti. Jotenkin livenä kuulosti paremmalta ja laulajan ääni syvemmältä, eri tavalla persoonalliselta. Ja kyllä oli naisella kaunis hymy. Suosittelen kyllä tsekkaamaan, jos keikalle olis pääsy.

--

Huomasin tossa työviikon lopulla, että ne liian lyhyet yöunet ei ihan oikeesti kannata. Aamulla jaksaa herätä joo, mutta onpa siitä hirveesti hyötyä, kun koko päivän aikana ei pysty keskittymään mihinkään. Tänään sit heräsinkin yhen jälkeen. Oho.

--
Tiskailen teekuppeja ja muita pinttyneitä välillä ruokasoodalla, ruokasooda on ihanaa ainetta. Tänään käytin sit vanilliinisokeria samaan tarkotukseen. Ne kun on samanlaisissa pusseissa, ja maustehyllyssä yleensä on se ruokasooda. En ees tienny, että meillä on vanilliinisokeria. No, toimi sekin.


--
Yritin eilen ettiä äitin yo-kuvaa. Oon koko ikäni kuullu näyttäväni ihan äitiltä, ja se yo-kuva kyllä taas näytti, miksi. Tää kuvapari on ehkä mun lemppari ikinä, en vaan pääse tästä yli.

Vuodet 1985 ja 2011.

Ps. Takissa on tarpeeks isot taskut, kun niissä voi kuljettaa DVD:n

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti