torstai 21. helmikuuta 2013

trivian lumoissa

On jokseenkin yhtä aikaa ihanaa ja kamalaa tajuta, että melkein mistä tahansa sarjasta löytyy oma pieni wikipedia. Eikä välttämättä niin pienikään.

Jokin aika sitten vietin tunnin jos toisenkin lukien Glee-wikiä. Nyt löysin Buffy-wikin.

En oikeesti tiedä, onko tää kivaa vai ei. Hauskaa joo lukea kaikenlaista pientä triviaa sun muuta. Mut menee tunteja, ja taas tunteja, ja vois sitä nukkumaankin mennä. Mut ei. Ja lisäks tää Buffy-wiki on täynnä viittauksia sarjakuviin. Kausiin 8 ja 9. Ja vaikka ne juonikuviot meneekin selkeesti välillä ihan kummallisiksi, niin pieni pakkomielteinen fanityttö minussa tahtoisi kohta taas saada ne kaikki käsiinsä.

Ei huolta. Kyllä mä sen kohta unohdan. Ei nimittäin riitä kaksi kautta noille sarjakuville. Jokaiselle hahmolle tuntuu olevan omansa. Huoh. Jos mä päättäisin vaan lopettaa omassa päässäni näiden kaikkien tarinat siihen, mihin ne tv-sarjoissa on päättyneet. Muuten voi ihminen vaikka tulla hulluksi tän kanssa.

Ps. Tän jälkeen on pakko katsoa Angel, ja onneks oon suunnitellu jo tänkin, Buffyn kakkoskauden lopulla kun mennään, enää viisi kautta jäljellä, sit se Angel. Oon yhä katkera ja surullinen siitä, että Fred kuolee. Ei se oo oikein, eikä kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti