lauantai 5. tammikuuta 2013

loppuvuoden reissuista

Hyvinvointiloma Tallinnassa. Hotellin salilla oli nyrkkeilysäkki ja huonot hanskat: sain ekana päivänä rystyseni auki, toisena päivänä selkä oli niin jumissa, että kylkiluihinkin sattui. Kotiin tultua laskin jaloista kymmenkunta mustelmaa, joiden syntyhetkistä tai -paikoista ei ole minkäänlaisia ideoita. Mutta oli se kyllä hienoa, kiva hotelli, kiva sali, hyvää ruokaa (vaikka aamupalassa olikin toivomisen varaa), kivaa shoppailua. Pientä luksusta arjen keskelle.

On myös hyvä kantaa kameraa mukana, kun koko kolmen päivän reissun aikana ottaa kolme kuvaa. Eikä niistäkään kuvista saa oikein saa kuvaa siitä, miten hienoja ne kuvauskohteet oli.
Mekk vanhassa kaupungissa. Herttainen ravintola, jonka listalla oli yksi kasvisalkuruoka, ja siihen se sitten jäikin. Mutta hyvä se alkuruoka oli, ja etenkin ihan mielettömän upean näköinen. Eihän tuota melkein raaskinut syödäkään.

Beer House jollakin vanhan kaupungin pikkukadulla. Minäkin join kaksi lasillista olutta. Toki on ehkä kerrottava, että ne lasilliset olivat 2,5dl suuruisia. Mutta ihan kivoja oluita, humalan katkeruutta ei ollut jälkimaussa. Jep, ryhdyn suureksi olutasiantuntijaksi. Join mä uuden vuoden mökkireissullakin yhden saunaoluen.
 
---
Myös uutena vuotena on hyvä kantaa kameraa mukana, kun parhaat (ja julkaisukelpoiset, kavereiden naamoja en rupea täällä jakamaan) kuvat ovat näin laadukkaita:

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti