keskiviikko 2. tammikuuta 2013

"nautitaan elämästä -tammikuu"

Mua ärsyttää aika moni asia, pinna on puolen sentin mittanen ja hermot menee kovin usein. Yleensä nää asiat liittyy ihmisten tyhmyyteen, niin tälläkin kertaa:

Facebookissa pyörii tapahtuma "Nautitaan elämästä tammikuu" (tapahtuman nimen kirjotusasu ei ole se ärsyttävä asia, vaikka ei siinäkään paljon kehumista ole). Tapahtuman kuvaus (mielenkiintoinen kirjoitustapa siinäkin... ei vieläkään ollut pointti, mutta silti) kuuluu:
"Aina on kaikenmaailman tipattomia, sokerittomia, pizzattomia, rahattomia ja lobotomia tammikuita sekä kuntoilu, liikunta, terveys ja arvaus tammikuita. Nyt on sitten NAUTITAAN ELÄMÄSTÄ TAMMIKUU 2013 eli juodaan olutta, punkkua, konjakkia tms silloin kun siltä tuntuu ja syödään karkkia tai juodaan leivarikaffeet silloin kun se hyvältä tuntuu, syödään pizzaa jos mieli tekee yms. Pääasia että on hyvä mieli, mukava olla ja rakkaita ihmisiä lähellä ! Kutsu tapahtumaan mukaan kaikki kaverisi !"
Tuo tummennettu kohta ja tapahtuman nimi on mun mielestä se pääasia tässä ideassa. Tapahtuman seinää selaamalla kävi kuitenkin nopeasti ilmi, että olen vähemmistössä mielipiteeni kanssa ja/tai tässä maassa on hävettävän paljon ihmisiä, joilta puuttuu taito lukea ymmärtää lukemaansa.

Ei-osallistuvien seinällä on mielenkiintosia selityksiä.
"En käytä päihteitä"
"Tammikuussa alkaa terveet elämäntavat"
"Pitää pudottaa painoa"
Joo...

Erityisen surullista on se, jos oikeesti kokee, että ei voi nauttia elämästä, koska ei käytä alkoholia tai koska haluaa elää terveellisesti.

Otti vaan taas niin raskaasti päähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti