torstai 10. tammikuuta 2013

rinta- ja käsitreeni

Voisinpa ekaa kertaa vaikka jakaa tän päivän salitreenin,ku kerrankin (melkein) muistan liikkeet, painot ja toistot. Viikon ehdottomasti paras sali, vaikka/koska a) kolmas kerta tällä viikolla, wuhuu, b) äänikin alkaa jo palautua taudin jäljiltä, c) päätä särkee ilosesti vasta toista päivää, hyvin epäloogista migreenityyppistä kipua ilman minkäänlaista järjellistä syytä ja d) lapaankin sattuu ehkä vain kaksi päivää kolmesta niin, että syvään hengittäminen tekee pahaa. Ihan ehjä oon...

Mut niin.

Alkuun juoksumatto. 1,5km/6 min 14 sek. Pitihän sitä jotain testata, kun ei pitkään huvittanut juosta. Vähän käsien pyörittelyä, jos toi lapa vaikka joskus aukeais, ja muutama punnerrus (2x15 sarjat kai)

Penkkipunnerrus
10x30kg, alkulämpö
4(+1)x40kg, "mä nyt tahon tehä jotain tyhmää":
1x42,5kg, "jos tällä menee, niin teet vaan sen yhen ja laitetaan lisäpainoja"
1(+2)x45kg, siinä oli yhtäaikaa sit ennätys ja maksimi. Ehkä mä joskus vielä pääsen siihen penkkitavotteeseeni, eli oma paino, 50kg tai vähän päälle. Pari vuotta vielä, ni kyllä se siitä, tällä kehitystahdilla.
loppuun 40kg niin paljon kuin liikkui, eli 2-3, tai jotain sinne päin

Dipit 6+3
"Miks sä teit siinä välissä dipit", kuten multa pukkarissa myöhemmin kysyttiin. "Noku en muistanu tehä niitä ennen penkkiä ja teki mieli testata, että mitä tapahtuu dipeissä penkin jälkeen." Ennätys on suunnilleen 10+11+11.

Vinopenkki käsipainoilla
12x9kg, alkulämpö
12x12,5kg
6x15kg
3x15kg ja viimesellä yrityksellä 15kg rautaa päälle. Ei enää käsi nostanutkaan siinä vaiheessa. Olli sai toisen painon kiinni, joten vaan toinen tuli päälle. Olli säikähti, mä vaan kikatin. Mitä muutakaan siinä voi oikein tehä?

Loppuun kädet taljassa, hauikset ja ojentajat vuorotellen, toistomäärät jotain sinne päin
Haiukset 15x10kg, 9x20kg (loppuun asti), 8x20kg (loppuun asti), 20kg loppuun asti -> 15kg loppuun asti -> 10kg loppuun asti.
Ojentajat 15x20kg, 9x30kg (loppuun asti), 8x30kg (loppuun asti), 30kg loppuun asti -> 25kg loppuun asti -> 20kg loppuun asti.

Tarpeeks tehokas käsitreeni tuntuu siltä, että jaloistakin menee voima. Hyvä, kun pukkariin pääs kävelemään.

Ja sit sen kirjottaa auki ja näyttää siltä, että ei oo tehny juuri mitään. Plah. Kyllä se tuntuu ainakin, kun tarpeeksi kovilla painoilla vaan tekee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti