lauantai 17. syyskuuta 2011

"I aim to misbehave"

Ja niin loppui Fireflyn tarina. Eli Firefly ja sitä seurannut Serenity katottu. On aina vaan niin surullista, kun sarja loppuu, eikä enää saa tietää, mitä niille hahmoille tapahtuu. Tuo sentään oli vaan 14 jakson ja yhden leffan kokonaisuus, joka sai kunnollisen lopun. Kamalinta on se, että sarja ja sen tarina loppuu totaalisesti kesken, kuten kävi Dark Angelille. Voih.

Mut niin. Scifilänkkäriä. Hehe. Nauroin vedet silmissä.

Serenity kertoi Fireflyn tarinan loppuun. Se oli myös leffa, joka tehtiin jatkamaan heti alkuunsa lopetettua sarjaa. Melko harvinainen tapaus siis. Summer Glau on ihana, Alan Tudyk on symppis. Ja aina vaan on yhtä ihanaa, kun tarinaa varten kehitetään kokonainen oma maailmansa omine sääntöineen ja kummallisuuksineen. Scifiä ilman avaruusolentoja.

Ja sitten oli pakko kattoa perään vielä Dr. Horrible's Sing-Along Blog. Se on ihan mahtava. Koko Hollywood oli kiinni käsikirjottajien lakon takia, joten Whedonin veljekset päätti tehdä tällasen pikku projektin.

Niin. Joss Whedon on hieno mies. Oonko jo sanonu, että ootan Avengersia aika paljon?

Eilen näin neitoperhosen. Tänään mun takin hihalla matkusti leppäkerttu.

Ollaan useemman kerran jo todistettu täällä paikallisia sadekuuroja. Taas eilen parvekkeella satoi. Keittiön ikkunan takana ei.

Tukka haisee savulle. Tai tuoksuu. En osaa päättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti