keskiviikko 28. syyskuuta 2011

kipeillä sormilla

Väsynyt päivä.

Sormet on vähän turhan kipeenä. Tällasina päivinä tulee mieleen, että kyllä tää yllättävän paljon rajaa ammatinvalintaa. Esim hierojan työ vois olla ihan kivaa hommaa, mut kun en pysty aika ajoin tekemään käsilläni yhtään mitään, ni eipä pysty ei. Kaikki jatkuvaa sorminäppäryyttä vaativat jutut jää kanssa pois.

Vietän aika paljon aikaa keskustelupalstoilla, lukien, en kirjoittaen. Tänään luin taas kerran aiheesta "miten teillä hoidetaan raha-asiat?". Jotenkin tulee mieleen, että minkä takia tostakin asiasta tehään vaikeempi ku tarttis. Meillä on omat tilit, joilla on omat rahat, ja yhteinen tili, jolla on yht
eiset rahat. Ei tartte miettiä, kuka viimeks makso mitä, ja kuka maksaa vuokran, ja kenen tililtä viedään rahaa, ja onko taas reilua vai epäreilua vai mitä. Mut toki, kukin tavallaan.

Salilla rintatreeniä, ja olkapäät vaan paukku. Tai oikeestaan koko yläkroppa. Kummallista. Ja kuuntelin, kun joku mies kertoili kaverille, miten oli valitellu työterveydessä kipeitä olkapäitä parin vuoden ajan, kunnes vihdoin sai lähetteen erikoislääkärille. Lääkäri on todennut heti ovesta sisään tullessaan, että "sullahan on hauiksesta jänne poikki". Auts. Mulla on sentään vaan paskat nivelet. Ja kotona sit naureskelin noille rintalihaksilleni. Ku nekin meinaa näkyä.

Kuokkalan sillalla oli taas niin uskomattoman kaunista. Sitä siltaa niin moni kiroaa, mut ehkä mä olen sit yli 18 vuoden aikana tottunu siihen niin hyvin, että nykyään vaan ihastelen maisemia. Tai naureskelen tuulelle ja sateelle.

Teinit. Huoh. Ei kai siitä sen enempää sanomista. Meinas palaa käpy, ku kävästiin keskustassa hetki.

Ja pientä arjen luksusta. Brandypähkinäjuusto. Mmm.

Ei sillä, että limsaa juurikaan joisin, tai että vaniljakokis erityiseltä olis maistunu, mutta toi tölkki on jotain niin söpöä. Ja Keljon Prismasta sais nykyisin Snappleakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti