perjantai 23. syyskuuta 2011

perjantai-illan pohdintaa

Samastuin tohon pikkupoikaan aika vahvasti. Baby Blues Kesklsuomalaisessa tänään.

Muutama vuosi sitten pyöräilin kouluun 7km suuntaansa.
Siinä ei hirveesti ollut muuta tekemistä, ku pohtiminen. Alotinkin niihin aikoihin tosi usein lauseet "mietin kerran pyöräillessäni/suihkussa". Jostain syystä joo se suihku oli toinen paikka syvällisille pohdinnoille.

Nykysin äärimmäisen mukavia pohdintapaikkoja on baarit, tai muuten vaan paikat, joissa on kamalasti ihmisiä ja meteliä. Oon hetken jos toisenkin istunu pitkään hiljaa baarissa ja todennu kerta toisensa jälkeen, että yökerho on sosiaalisena ilmiönä tosi mielenkiintonen.

Eilen istuttiin iltaa parin kaverin kanssa, ja rupesin näiden ihmissuhteista puhuessa miettimään, miten erilaisia ajatusmaailmoita ihmisillä voikaan olla. Ite oon jotenkin fundamentalistisen yksiavioinen, jopa ajatusmaailmassani. Olin jopa sinkkuaikana ihastuessani. Se oli hetkittäin omasta mielestänikin kummallista. Mut jotenkin vaan niin luonnollista, olis tuntunu ihan liian oudolta yrittää olla jotain muuta.

Ehkä sen takia tuo baarikulttuurikaan ei mulle ihan aukea. Monella tavalla tuntuu, että siellä on hyväksyttävää hakea huomiota, vaikka ei suoranaisesti seuraa oliskaan vailla.

Jokunen vuosi sitten tajusin muutamia totuuksia tästä elämästä (tässä tuumaustauko, koska muistan jutelleeni niistä messengerissä yhen kaverin kanssa, joten nyt pitää ettiä koneelta messenger-viestihistoria ja sit löytää sieltä se oikee kohta...)
.

No nii:
Elämä on paljon helpompaa, kun ei tartte kuluttaa energiaansa vihaamiseen.
Jokainen on ihan itse vastuussa omasta onnestaan.
Et voi päätellä mitään siitä, miten joku käyttäytyy seurassasi, jos et tiedä, miten se käyttäytyy muiden seurassa.

Sellasia pikkujuttuja, tavallaan itsestäänselvyyksiä, mutta niiden toistaminen ja niiden oivaltaminen on kaks ihan eri asiaa.

Vähän tajunnanvirtaa. Mut sitä se on. Nyt ei oo niin satunnaisia ajatuksia päässä, ku teen vaan griddlereitä ja luen not always rightiä päivät pitkät.

Mieleen pulpahtelee ajatuksia siitä, mistä voisi kirjoitella jossain vaiheessa enemmänkin. Pitäis varmaan kirjottaa niitä ylös, tai muuten unohtuu varmasti. Syvällisiä ja ei niin syvällisiä...
Elämänasenteesta. Suosikeista (elokuvista lähinnä). Salitreenistä. Hmm...

Hehe, mun läppäristä näkee hyvin, mitä kirjaimia oon eniten käyttäny. i ja o on ihan kuluneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti