sunnuntai 25. syyskuuta 2011

tanssi-ilta ja mustelma poskessa

Löysin sukkalaatikostani ristipistotyön.

On myös aika mielenkiintosta, miks ikinä ei oo hyvännäkönen olo, ku pitäis lähteä julkiselle paikalle. Sit vaan yrittää keskittyä siihen, että sais itestään ees suurin piirtein ihmisen näkösen. Punasen tukan kanssa oli helpompaa.

Ja miksi oi miksi parhaat kampaukset syntyy aina vahingossa? Sillon, ku itekseen istuu kotona ja keksii, että testaanpa pyöräyttää nutturan. Mut auta armias, ku sit yrittää väsätä jotain samanlaista jonnekin lähtiessään. Ei mitään sinne päinkään.

Mut oli hieno ilta. Kivaa. Ja itsetuntoboostia! Jee. Ja petollisen hyvää boolia. Onneks tajusin jo ekaa lasillista maistaessani, että siitä ei hyvää seuraa. Ja ollaan me kuulemma vaan niin ihana pari :D

Ja tanssia <3 On se, ku saa kommentteja "mä tiesin, että susta löytyy myös tuo party animal". Mulle on myös sanottu, että "kiva nähä sutkin vähän rennompana". Siis minähän voisin asua tanssilattialla. Musiikki vie ja mä seuraan. Kyllähän siinä välttämättä näyttää välillä vähän tyhmältä, mut minkäs teet. Mä nautin. Ja kivaa tanssiseuraa oli! Jossain vaiheessa sain ehkä vähän ulkopuolisten vihoja päälleni, ku ehkä käytin kyynärpäitä ja voimaa vallatessani tilaa. Mut oma vikansa oli, mitäs tunki meidän alueelle. Kuulostipa tyhmältä kirjotettuna. No, noissa tilanteissa pitää vaan osata olla tarpeeks röyhkee ja kylmä, ja syystä tai toisesta mulla ei ole mitään ongelmaa asian suhteen. Oho.

Nyt sit onkin *haukotus*, ääni menny ja kurkku karheena. Hartiat ja niska jumissa. Ja mustelma poskessa :D En mä tajua, mikä tossa GM:ssä on, mutta jotenkin aina kolhin itteni siellä. Toisessa nilkassa on vajaan parin sentin arpi, kun joku tappokoroillaan astu sen päälle joskus. Viimeks tuolla sain toiseen käsivarteen hervottoman kokosen mustelman, ku siihen tuli vauhdilla yks kyynärpää. Ja nyt löin ihan ite pääni sellaseen juomatelineeseen. On tääkin. Eipä tuo pahemmin onneks näy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti