sunnuntai 27. marraskuuta 2011

hyvää energiaa

No OHHOH, mikä viikonloppu. Huonon ja väsyneen viikon päätteeksi tällanen sopi aika hyvin, kaikki viikon hyvä energia oli siis pakkautunut pariin päivään.

Perjantai-ilta oli jo ihan jees, kun työviikon sai nollattua puolentoista tunnin päiväunilla. Rauhallista koti-iltaa ja Buffya.

Eilen kavereitten kanssa hyvää ruokaa Sohwissa (varmasti kaupungin paras kasvisruokavalikoima), yläkaupungin kulttuurin ihmettelyä Vakiopaineessa (mitä Ruma yrittää kummallisuuksissaan olla - Vakkari on sitä yrittämättä) ja irkkutunnelmaa Parnell'sissa. Ilta jatkui vielä karaoke-esitysten kuuntelulla Annelissa ja päättyi Bran tanssilattilalle. Oh, kivaa, kivaa, kivaa! Ja koko kotimatkan päässä soi "I'm
sexy and I know it". Biisi, jota ei ehkä pidä laulaa itsekseen ääneen...

Tänään iskän luo syömään, silittelemään Mimmi-koiraa ja vastaanottamaan ensimmäinen joululahja... Maaliskuussa lähdetään muutamaksi päiväksi Roomaan! Ei paha, ei paha yhtään. Saatiin lainaan myös melkoinen kasa Rooma-matkaoppaita ja pari kaupunkiin sijoittuvaa romaania. Hihi. En osaa päättää, oonko ihan kauhuissani, ku pitäis oikeesti osata pärjätä jossain lentokentällä ja suurkaupungissa, vai totaalisen innoissani. Siis hei, Rooma! Rooma!

Ja illan kruunasi vielä talven ihmemaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti