tiistai 29. marraskuuta 2011

mustaa huumoria

Viime viikolla oli uutinen, että joku pilkkijä hukkui jäihin. Uuraisilla. Mua nauratti ihan kamalasti. Siis oikeesti, jos ulkona ei oo ees pakkasta, niin miten kukaan voi kuvitella, että jää kantaa?

Tänään taas nauroin tälle.
"
- Ensinnäkin oli todella huono idea tehdä tappavasta viruksesta erittäin tarttuva, tappava virus.
- Toinen huono idea oli julkistaa, miten se on tehty."
:D Voi hyvä ihme.

Eilen oli aikamoinen ajokeli aamulla. Kuokkala oli ihan jees ajaa, samoin Lutakko. Rantaraitti oli pelkkää lunta ja jäätä. Onneks siinä ei kukaan aamusin kuljekaan. Halssilassa sitten oli jo aurattu ihan kunnolla. Oli kyllä sellanen tilanne taas, että ei siinä voinu ku nauraa, niin järjetöntä.

Illalla kotiin tullessa ei sitten niin naurattanukaan, ku kaikki käyttäyty ku idiootit. Juutuin jonkun miehen taakse, joka ajo tosi hitaasti ja varovasti, ja ihan ymmärrettävää. Mut ku ohikaan ei päässy, ku kaikissa mahollisissa ohituspaikoissa se tahto siirtyä keskelle tietä. Kirosin itekseni ihan kunnolla, ääneen en viittiny, vaikka teki mieli.

Mut onneks kotona on Buffy. Kakkoskauden puolessavälissä, ja oon tuntuu, että jokainen jakso on vaan parantunu uusilla katsomiskerroilla. En tajua, miten Angel voi olla niin tylsä, mutta Angelus sen sijaan ihan mielettömän makee. Oziin mulla on aina ollu juttu, ja Drusilla on vaan mahtava sekopää.

Drusilla: I'm naming all the stars.
Spike: You can't see the stars, love. That's the ceiling. Also it's day.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti