perjantai 11. marraskuuta 2011

voileipäkakkushow

Huoh... Miten ois taas nää järkeviin paikkoihin iskevät mustelmat?Ja sitten ku ois vielä selitys tälle, ni ois kiva. Mut siihen se vaan ilmesty, koko etusormi ihan mustana. Nyt sen sentään saa taas taitettua normaalisti, muutama tunti sitten tuntu, ku ois paksukin side ollu nivelen ympärillä.

Mua rupes vaivaamaan Leijonakuningas 2. Kun on Kiara, leijonaprinsessa ja tuleva kuningatar. Ja siellä laumassa ei näytä olevan yhtään nuorta urosta. Ja sit ne dissaa Kiaraa, kun se tutustuu Kovuun, ja lopulta häätääkin Kovun. Ni kuka Kiaran muka pitäis ottaa? Monarkian jatkuminen kun kuitenkin yleensä edellyttää jälkeläistä.

"Varoitus: Tämä viesti ei ole "SPAM", koska se sisältää myös tunnistamiseen ja tilauksen ohjeita. Tämä viesti on tarjota sinulle yhden seuraavista syistä: sähköpostiosoitteesi on valittu tietokanta on tilannut, sähköpostiosoitteesi on julkistettava sinua, olet pyytänyt saada tarjota, olet kumppani meille Yritys, sähköpostiosoitteesi on meidän tietokantaan aiempien kirjeenvaihtoa.

Pahoittelemme, jos tämä viesti on saavuttanut sinut virhe."
Oli melkoisen selkeä sanoma tällä mainosviestillä. Nauroin vedet silmissä. Tämä ei siis ole koko viesti, muu teksti (vajaan A4:n verran) on ihan yhtä hienoa. Harvinainen käännösviesti siinä mielessä, että yleensä noista näkee selkeesti, mitä tekstissä on englanniks lukenu, ja miten suomennokseen on päädytty. Toi on vaan siansaksaa, enkä todellakaan ees ymmärrä, mitä sillä tarkotetaan :D

Tuli tänään taas sellanen fiilis, että mun äiti hoitaa asiat vähän eri tavalla ku monet muut. Menin äitin luo siivoomaan, ja äiti ite rupes koristelemaan kahta voileipäkakkua. Ensinnäkin kaikki täytteet oli kuulemma tehnyt sisko, joka oli myös pilkkonu päällysteet valmiiks, äiti (joka oli kakut lupautunu tekemään) "vain" kokos ne. Toisekseen panikoituaan vajaan tunnin verran niiden kakkujen ulkonäön kanssa, äiti pyys mua soittamaan siskolle, että tahtoisko se tuoda kaupasta katkarapuja. Sisko asuu melkein naapurissa, joten parikytä minuuttia myöhemmin katkaravutkin oli paikalla. Lopulta äiti lähti kampaajalle, vain muutaman minuutin myöhässä (ja vain kertaalleen hukattuaan housunsa), ja jätti meiät siskon kanssa siivoomaan jälkensä :D Äiti on ihana.

Järjetön karaokefiilis. Lauleskelen Maroon 5:a, kohta vois laulaa Adelea. Hyvä opetus itelle, kun yrittää laulaa virtuoosien biisejä, oppiipa vähän nöyremmäks aina.

Ihana, kun huomenna saa nukkua pitkään.

2 kommenttia:

  1. Arvaapa mistä tietää, että tuokin viesti on käännetty Google Translatella?

    No siitähän tulee oikein luettavaa ja ymmärrettävää, kun kääntää samalla keinolla takaisin englanniksi! :D :D :D

    -Anni

    VastaaPoista
  2. Musta alkaa vähitellen tuntua, että sulla ei oo mitään muuta tekemistä ku googlettaminen ja vastaavat.

    VastaaPoista