lauantai 8. lokakuuta 2011

Bran synttärit

Kotimatkalla sit totesin, et jos on juonu neljään tuntiin pari lasia kuoharia, drinkin ja pari lonkeroa, ei ehkä kannattais ajaa kovin kovaa. Ajoin silti. Se oli kivaa.

Ah, Bran synttärit. Olin avec. Jee. Oli kivaa. Ja oli kivaa tulla kutsutuksi. Joo kysyivät taas paperit. Mut sisällä sitten odotti ilmanen narikka, kuoharilasi ja kutsuvieraskassi. Eli krääsää ja kolme drinkkilippua. Kiva, ku oli sen verran hiljasta baarissa, että ei tullu huono omatunto, ku tilas taas tyyliin "jotain, jossa on kookosta". Drinkki maistu appelsiinille ja jälkimaku oli kookos. Mmm. I like. Sit söin sipsejä koko illan.

Jännä, kun menee yheksältä baariin, ni ennen kahtatoista on jo ihan "mähän oon ollu täällä vaikka kuinka pitkään".

Tanssi <3. Hauskaa, kun oli yhtä suurieleistä tanssiseuraa, ku ite on. Joillakin on se taito käyttää kroppaa ties miten.

Minä <3 savukone. Savukoneet on ihania. Ja ne saippuakuplat oli ihan kivoja kanssa.

Stalkkaajat saa ilmottautua :D Saa tosin myös stalkata vaan, jos ei muka halua. Joo.

Tein 48+48 suklaakeksiä, eli 96 suklaakeksiä. Jos mä niistä saisin huomenna otettua kuvan, ku ne on hienon näkösiä.

Ostin lämpörullat ja tein sit kiharat. Näytän yhä nukelta kiharoissani. Minkäs teet. Ihan jees.

Viime yön myrsky oli jotain hienointa pitkään aikaan. Oli vaan pakko mennä parvekkeelle ihmettelemään sitä. Myrsky on hienoa katsella sisältä, mut aina on pakko mennä kattomaan lähempää, ja jotenkin olis aina myös mahtavaa olla siellä ihan myrskyssä mukana. Ulkona siis.

Aamulla oli melkosen huono päivä, mutta kyllä se tästä päivän mittaan parani aika paljon. Oli salia ja siivousta ja hyvää ruokaa ja leipomista ja laittautumista ja biletystä.

Tämä oli ajatuksenjuoksua. Siksi se on totaalisen epäkronologisessa järjestyksessä. Saa kertoa, jos on kummallisia kirjotusvirheitä. Ne lonkerot meinaa nousta päähän tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti