maanantai 17. lokakuuta 2011

ensimmäinen työpäivä, taas

Töihin meno ärsyttää aina ihan sen takia, ku se on niin kamalaa säätöä. Sit ku tähän asti pääsee, ni ihan jees tää on. Okei, taas kuukauden työpätkä, mutta (ihan hyvällä) kuukausipalkalla ja vapailla työajoilla. Plus mun pomo on niin loistava hukkaamaan tavaroita, että tunnen sen seurassa itteni tosi järjestäytyneeks usein.

Mut kyllä huomaa, että syksy on tullu. Aamulla on jo kylmä, ku nousee sängystä. Ja se nouseminen meinas muutenkin olla hankalaa, kun sain eilen selän ja vatsan niin jumiin, että muun muassa nauraminen meinaa tehä kipeää. Ihan jees. Ja takareidet on ihan rikki, kävely on kivaa köpöttelyä.

Voisko joku opettaa mut venyttelemään säännöllisesti? Eilen oli ihan hauskaa, ku valitin tästä, ja sit Trendissä oli parin aukeaman juttu venyttelystä.

Sillalla mua vastaan käveli pitkä inttipoika ilman kantamuksia, ja sen perässä lyhyt tyttönen ison matkalaukun kanssa. Mietin hetken, että jos ne on samaa porukkaa, niin miks se poika ei ota sitä kantamusta. Sit mietin, että vaikka ne ei oo samaa porukkaa, ni miks se ei silti ota sitä?

Kotipihassa naapuri jäi pitämään mulle ovea auki. Tuli hyvä mieli :)

Mä vähän ootan perjantaita, ja viikonloppua muutenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti