sunnuntai 30. lokakuuta 2011

viikonloppu

Taas se aika vuodesta, kun alan miettiä Utsjokea. Ihan kummallista, että on paikkoja, joissa on pimeetä pari kuukautta putkeen, ja sit toisaalta valoisaa saman verran.

Yritin imuroida tänään. Imurin johto kävi mun kimppuun. En sit imuroinu.

Perjantai meni jotenkin niin töistä toipuessa, että lauantaina ihmettelin useempaan kertaan, että mitä päivää eletään. Hämmennystä lisäs se, että piti olla kahessa paikassa yhtä aikaa.

Lauantaina iski myös kamala tukkakriisi. On ihan tyhmää, ku laittaa tukkaansa vaikka kuinka pitkään, ja sit ei tykkää siitä, miltä se näyttää. Ja loppujen lopuks, onko sillä niin hirveesti väliä?

Leijonakuningas <3 Piti ostaa dvd, nyt hyllyssä on kuitenkin eka blu-ray. Onhan tuo hassun näkönen tuolla muitten joukossa, mut sittenpä on. Kuka ei rakasta Leijonakuningasta? Mua alko itkettää jo Circle of Lifen soidessa.

Ja tänään illan päätteeksi Mean Girls. Tykkään high school -huumorista ehkä vähän liikaakin, ja toi on jotenkin ... no, herttanen on ehkä vähän väärä sana, mut mä tykkään. Ehkä ne on stereotypiat ja niiden esiintuominen. Ja Tina Feyn huumori, hehe.

Muuten viikonloppu menikin Dirty Sexy Moneyn parissa, siinä meni sekin sarja. Eka kausi enemmän mun makuun, ekan kauden alku parasta koko sarjassa. Toinen kausi tuppas menemään aika vahvasti saippuan puolelle, enkä ihan hirveesti tykänny monestakaan juonenkäänteestä. Ja kaipasin Samaire Armstrongia. Mut Hyvin Vihainen Pappi oli kyl hauska, samoin se autonkuljettaja. Mut ehkä se ekan kauden rahalla mässäily ja Darlingien totaalinen ymmärtämättömyys tavallisia asioita kohtaan jätettiin ihan liian taka-alalle sarjan edetessä, ja mukaan tuotiin vaan koko ajan enemmän juonittelua, ja toki sitä saippuaa.

Herättiin tänä aamuna kaheksan jälkeen. Sit käännettiin kelloja. Eli seittemän jälkeen. Sellanen sunnuntai. Kolmen aikaan iltapäivällä oli hirveen vaikea uskoa, että kello on tosiaan vasta niin vähän. Ja silti nää illan tunnit on kadonnu jonnekin.

Mitä tapahtu sille miehelle, joka oli myymässä koko omaisuuttaan huutonetissä?

4 kommenttia:

  1. http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/muut.shtml/1365518/omaisuutensa-netissa-huutokaupannut-ville-asuu-nyt-ex-tyttoystavan-parvekkeen-riippumatossa

    terveisin Anni - hullu googlettaja

    VastaaPoista
  2. Ai se oli noin nuori poikanen! Mut... kuka siis on ollu raskaana, jos puhutaan avovaimosta, joka muutti pois, ja ex-tyttöystävästä, jonka luona toi asuu? Ja on se hyvä, että sä googletat, ku mä en jaksa.

    VastaaPoista
  3. Se on se sama nainen käsittääkseni koko ajan. Siis et ollut avovaimo, muuttanut pois ja tajunnut olevansa raskaana. Sit on palannut yhteen, mutta eronnut kuitenkin. Nyt ne asuu yhdessä mutta ei ole yhdessä ja saa kohta yhdessä toisen lapsen. Tai näin mä käsitin.

    VastaaPoista
  4. Aaaaa. Käy enemmän järkeen kieltämättä.

    VastaaPoista